BEMUTATKOZÁS

dr. Sápi Szilvia vagyok

okleveles coach, közgazdász, jogász, pályázati - és marketing menedzser
és három gyermekes családanya.

Rendkívül nyitott és érdeklődő személyiségnek tartom magam, óriási vággyal a körülöttem lévő világ szépítésére, jobbítására, ami minden bizonnyal jól megalapozta az utamat a coaching irányába. Mindig is érdekelt a pszichológia és az önfejlesztés, bár eleinte másfelé indultam el. Magamról az anyává válás útján tanultam a legtöbbet, mára már nagyobb békében élek magammal és folyamatosan építem az önszeretetet. A világjárvány okozta helyzet sokakhoz hasonlóan engem is új megoldások keresésére ösztönzött, melynek során saját bőrömön tapasztaltam meg a coaching erejét, amit minél több emberrel szeretnék megismertetni.

Folyamatosan képezem magamat a coaching terén hivatalos keretek között és önszorgalomból egyaránt annak érdekében, hogy a többféle stílus és eszköz alkalmazásával minél inkább az ügyfeleimnek megfelelő, működő és hatékony támogatást tudjam nyújtani.

Képesítéseim:

2020-2021: Life coach (akkreditált felnőttképzés)

2021-2022.: Haladó coaching technikák és business coaching (akkreditált felnőttképzés)

2022-2023: Okleveles business coach (Pünkösdi Teológiai Főiskola, szakirányú továbbképzés)

Nagyon fontos számomra az empátia és a tisztelet, ezen értékek mentén a kapcsolódás másokhoz. Elkötelezett vagyok a fejlődés iránt a saját életemben is, de hiszem, hogy ebben mindenkinek saját útja van, nincsenek sablon megoldások. Felháborít, ha az emberek a másikat lehúzva, mások önértékelését rombolva próbálják magukat jobbnak, nagyszerűbbnek feltüntetni. Szívügyem, hogy hozzásegítsem az ügyfeleimet egy nyugodtabb, felszabadultabb élethez, amiben el lehet engedni a görcsös megfelelés kényszerét, meg lehet húzni a határokat és minden erővel megvédeni azokat: kitenni aki és ami bánt, beengedni, aki és ami segít, épít. Hiszek abban, hogy mindenkiben ott szunnyad a képesség, hogy ezt megvalósítsa.

 

 

Meggyőződésem, hogy mindenkinek járna saját személyes coach, hogy ráébredjen saját erejére, felfedezze a lehetőségeit, vágyait elérhető közelségű célokká alakítsa és bejárjon egy kalandokkal teli belső utat, melynek során igazi felfedezéseket tesz magával kapcsolatban.

HITVALLÁSOM

Hiszek az ember erejében. A változásra való képességben. Abban, hogy bárki szakítani tud a káros sémákkal, ha elegendő energiát összpontosít rá és tudatosságot gyakorol. Hiszek abban, hogy míg élünk, sohasem késő, nem szabad lemondanunk magunkról, a céljainkról, álmainkról. A tudás hatalom, az önmagunkról való tudás, ismeret pedig csodás távlatokat nyit. Racionális embernek tartom magam, de a gondolat ereje csodákra is képes, feltéve, ha van erre szemünk, hogy a hétköznapokban is meglássuk a csodát.

Hiszek abban, hogy van élet a komfortzónán túl. Mélyrehatóbban is foglalkoztat a komfortzóna határa és a maximalizmus szélsősége közötti mozgástér, hogy kit, hogyan lehet az egészséges tartományba terelni, segíteni, ahol kiegyensúlyozottan tud fejlődni.