Díjazás

Egy témával kapcsolatban jellemzően 5 alkalmas konzultáció-sorozattal célt lehet elérni, így érdemes ezzel kalkulálni a várt eredmények tükrében. Kialakítottam 1 alkalmas díjazást és 5 alkalmas bérletes rendszert is, válassz lehetőségeid szerint. Az első konzultációt követően ráérsz választani az itt megadott lehetőségek közül.

Egyéni ügyfeleknek:

BUSINESS coaching konzultáció díja:

  • 20 000 Ft / alkalom (90 perc)

5 alkalmas bérlet:

  • 5 x 90 perc: 90 000 Ft                 

Garancia:

Fontos, hogy olyan segítővel dolgozz, akivel biztonságos kapcsolódást tudsz kialakítani és bizalmi légkörben telnek az alkalmak. Az is előfordulhat, hogy az első beszélgetés során rájössz, hogy neked nem erre van szükséged. Ez rendben van. Amennyiben az első alkalom végén úgy döntesz, hogy nem szeretnéd folytatni velem a coachingot, akkor nem kell kifizetned a konzultáció árát és mindezt indokolnod sem kell, ha nem akarod.

Tedd fel magadnak a kérdést: Mennyit ér neked, ha megoldódnak a téged foglalkoztató problémák, amiket adott esetben már jó ideje görgetsz magad előtt? Mennyivel változik az életed, ha mindez megszűnik?

Céges ügyfeleknek:

Cégek esetén a folyamat és a keretek a fentiektől eltérően alakulnak, erről egyedi ajánlatban tudok felvilágosítást adni.