BUSINESS COACHING TÉMÁK

  • Nagyobb karrierlépésre szeretnél jól felkészülni, értékelve az eddigi működésedet és feltárni a fejlesztendő területeket a sikeres kezdés érdekében?
  • Fejlesztenéd a vezetői önismeretedet, működésedet, kompetenciáidat?
  • Jobb energia- vagy időmenedzsmentet szeretnél megvalósítani a munkád során, hogy értékes időt takaríts meg vagy éppen elkerüld a kiégést?
  • Csapatot vezetsz és szeretnéd jobban delegálni a feladatokat vagy motivációs lehetőségeket keresel (különösen az új generációs munkavállalók által támasztott igényekre ragálva)?
  • Döntési helyzetben szeretnél profi támogatást kapni?
  • A stresszkezelés okoz neked problémát, aminek a megoldásához segítséget vennél igénybe?

Az üzleti életben, a munka világában a fejlődés, az alkalmazkodás elengedhetetlen kompetencia, amihez jó, ha rendelkezel egy hozzád illő eszköztárral.

Számos olyan helyzet adódhat munkád során, amikor a jövőd alakulása, a karrierutad gyorsasága múlik azon, hogy felismered-e mikor, milyen eszközzel érhetsz legbiztosabban célt. Ez az, amit az évek, meg a rutin elhozhat magával, a legtöbb esetben.

De a folyton változó kihívások, a külső bizonytalanság, az egyre komplexebb feladatok miatt kicsi rá az esély, hogy már időben magadtól meglépted az éppen szükséges fejlődési lépcsőfokot. Időt és pénzt nyersz azzal, ha egy motiváló, megfelelő kihívásokat támasztó és a te alternatíváid kidolgozásához gazdag módszertant felvonultató üzleti edző segítségét veszed igénybe.

 

Akinek konkrét célja van, nem bízza magát a véletlenre.

 

Egyik kedves business coaching ügyfelem visszajelzése jól tükrözi, milyen eredmények érhetőek el:

„Munkahelyváltás előtt kértem Szilvi segítségét a tudatos felkészüléshez. Nálam a delegálás, magabiztos fellépés és a munka-magánélet egyensúly témakörökre kellett fókuszálni. Mély beszélgetésekkel, szórakoztató feladatokkal összeállt a terv a fejlesztésre, melyet végig is vittünk. Erre alapozva úgy sikerült nyitnom az új pozícióban, ahogy elképzeltem, és néhány hét után már több pozitív visszajelzést kaptam az új kollégáktól. Úgy érzem abban is segített, hogy jobban megismerjem magam, és megtanuljam jobban megélni és értékelni a saját erősségeimet és eredményeimet. Ajánlom mindenkinek Szilvit, aki tudatosan akar készülni egy új kihívásra, vagy a meglévő feladataival szeretne hatékonyabban megbirkózni.”